Om oss

Vi är Saramah

Som ett innovativt varumärke fokuserar Saramah på att erbjuda de bästa naturliga, organiska arganoljebaserade hår- och kroppsprodukterna. Vi står fast vid integriteten och den exceptionella kvaliteten på våra produkter, som enbart är avsedda att främja hälsa och välbefinnande.

Upptäck

Kärnan i Saramah

Kärnan i Saramah ligger i våra kärnvärden och varumärkesfilosofi. Vi tror att även om Arganolja har varit central för skönhet och välbefinnande i århundraden, handlar det också om att bevara historien och arvet efter ett mirakel i den marockanska öknen.

Upptäck

Våra värderingar

Våra värderingar är enkla och kretsar främst kring:

  • Skönhet
  • Hälsa
  • Välbefinnande
Vår produkt

Saramah ren arganolja

Vår 100 % rena och högkvalitativa ekologiska arganolja kommer direkt från Arganlundarna sydväst om Marocko. Utmärkt för hår-, hud- och nagelvård, vitaminerna och essentiella fettsyrorna (EFA) i arganoljan reparerar skadad hud, bekämpar åldrande och bristningar, förhindrar håravfall, attackerar mjäll, återfuktar och stärker huden.

EU och USA certifierad organisk arganolja

Vårt långvariga engagemang för kvalitet och renhet är lika orubbligt som det djupt rotade arganträdet, även kallat "livets träd" av berberna.

Högsta ISO-standarder med mer än 4 certifieringar

Vår enorma respekt för Arganträd från vilka enskild Arganolja utvinns innebär inget mindre än att högsta produktionsstandard är acceptabel.

Flera produkter i olika dofter

Vårt fulla förtroende för att fånga Arganoljans hälsosamma godhet har lett till utvecklingen av en kollektion av bad- och skönhetsprodukter med helt naturliga doftförbättringar.

Världsomspännande frakt

Vår orubbliga beslutsamhet att visa upp den rika marockanska kulturen som arganolja bäst inkapslar är att föra den till alla över hela världen.

Du har framgångsrikt prenumererat!
Detta e-postmeddelande har registrerats
ico-collapse
0
Nyss sedda
Topp
ic-expand
ic-cross-line-top