Arganolja fördelar för

Ditt hår

Hårförstärkning är överlägset en av de mest kända effekterna av arganolja. Som balsam är den också effektiv för att tämja håret så att det inte längre frissar.

Arganolja som en

Hårfuktighetskräm

Ekologisk arganolja rekommenderas starkt av dussintals skönhets- och hälsoexperter och erfarna hudläkare för dess mångsidiga och många fördelar och användningsområden, så mycket att den har uppnått kultstatus. Det förhindrar inte bara hårbrott, friss och tunt hår, utan det behandlar även torr och kliande hårbotten och de flesta andra rotproblem som påverkar normal och frisk hårväxt.

Arganolja för

Näring för hår

Behandling med arganolja återfuktar håret optimalt, upprätthåller balansen av oljor i hårbotten och återställer torrt hår. Dessa naturliga oljor är fulla av vitamin E och omega-6 och omega-9 fettsyror och ger näring åt håret. Arganolja är extremt rik på vitamin E, en antioxidant som främjar ny och hälsosam hårväxt genom att naturligt stimulera hårsäckarna. Därför används den för att få tillbaka hår.

Arganolja för

Hårskydd

Hårda vintrar, varma somrar och andra yttre faktorer gör det svårt att ta hand om håret ordentligt. Arganolja är ett utmärkt sätt att skydda ditt hår från värmen från den skarpa solen och den skadliga vinterkylan. Genom att bilda ett skyddande lager på ditt hår fungerar E-vitaminet i arganolja som en utmärkt isolator.

Även om solens skadliga effekter på ditt hår kanske ännu inte är uppenbara när du kommer ut ur solen, kan de långvariga skadorna omfatta sprött, torrt och strävt hår. Arganolja är vapnet du behöver i din arsenal för att skydda ditt hår från sommarsolens skadliga UV-strålar. Använd den och njut av vädret utan att oroa dig för ditt hår!

Arganolja för

Behandling av hårproblem

Skört och burrigt hår, mjäll, torr hårbotten, skadade hårceller, otillräcklig blodcirkulation, kluvna toppar eller en kombination av dessa faktorer orsakar ofta håravfall. Arganolja löser de flesta av dessa problem som orsakar dåliga hårdagar. När den används regelbundet stärker den rötterna och återställer hårväxten och bekämpar håravfall.

Behandling av skört och burrigt hår

Arganolja behandlar torrt, strävt och oregerligt hår och förhindrar hår från att gå sönder, tunnas ut och krusas. Skört och burrigt hår är benäget att hårbrott, vilket resulterar i håravfall. Arganolja mjukar upp hårets nagelband genom att tränga djupt in i hårfibrerna och lämnar ditt hår slätt, mjukt och glänsande.

Behandling av kluvna toppar

Undernäring, UV-skador, brist på fukt och för mycket styling orsakar kluvna toppar. Arganolja behandlar mirakulöst kluvna toppar genom att återställa hårets hälsa. Den återupplivar håret genom att ge näring och återfuktning med välbehövliga fettsyror och vitaminer.

Behandling av mjäll

Förutom att ge näring till hårbotten förhindrar arganolja även att hårsäckarna täpps till och behandlar därmed mjäll.

Behandling av torr hårbotten

Brist på fukt kan resultera i en torr och flagnande hårbotten, vilket leder till håravfall. Arganolja ger näring och återfuktar hårbotten och förhindrar torrhet.

Behandling av skadat hår

Arganolja är inte bara en icke-irriterande, den vänder hårskador orsakade av färgämnen och kemiska behandlingar.

Du har framgångsrikt prenumererat!
Detta e-postmeddelande har registrerats
ico-collapse
0
Nyss sedda
Topp
ic-expand
ic-cross-line-top