Arganolja för

Gör vilken

Arganolja är en helt naturlig olja, det är en effektiv fuktgivande lotion som återfuktar, skyddar och mjukgör huden. Dess icke-oljiga och lätta konsistens möjliggör enkel absorption, vilket gör den till en fantastisk dagkräm också. Det är också bäst att använda arganoljan som en nattkräm för att återfukta din hud på natten som en del av din skönhetsrutin.

Arganolja

Fuktighetskräm

Arganolja täpper inte till porerna, och detta till skillnad från fuktkrämer som inte absorberas av hudytan. Oljans lätthet verkar inifrån och behåller fukten, vilket möjliggör snabb absorption för att återställa hudens naturliga fuktnivåer.

Använd arganolja som en

Skonsam toner

Kassera din gamla toner om den torkar ut eller irriterar huden. Använd några droppar arganolja eller tillsätt den i din vanliga toner för att minska de kemiska effekterna. Du kan också göra din egen ansiktsvatten utan att utsätta din hud för parabener och sammandragande medel som alkohol i konventionella ansiktsvatten. Kom dock ihåg att skaka din arganolja väl innan du använder den.

En naturlig & lugnande

Ögonserum

Eftersom det är helt naturligt är arganolja helt säker att använda runt den känsligaste delen av ditt ansikte: dina ögon. Dess vitamin E-innehåll minskar också fina linjer. Massera försiktigt in en droppe arganolja på dina ögonlock och området runt ögonen. Lägg till några mer naturliga ingredienser för att göra ett kraftfullt ögonserum för att snabbt bli av med dina svullnader.

Din naturliga

Ögonfransbalsam

Arganolja är ett helt naturligt fransbalsam som återfuktar fransarna och i vissa fall främjar fransarnas tillväxt, så att du inte behöver mascara alls.

Naturlig Argan

Läppbalsam

Arganolja är den perfekta lösningen för spruckna, torra, flagnande och mjuka läppar.

Arganolja

Förbättrar elasticiteten och förhindrar för tidigt åldrande

Arganolja förbättrar hudens elasticitet, den förhindrar för tidigt åldrande av huden och lättar upp åldersfläckar, håller huden stramare och yngre. Den är berikad med antioxidanter som vitamin A och vitamin E, fettsyror med mera, så den minskar också bildningen och intensiteten av rynkor. Regelbunden användning förbättrar regenereringshastigheten för friska hudceller.

Arganolja

Eliminerar behovet av olika produkter

Städa upp ditt badrum och nattduksbord genom att slänga alla dessa flaskor, burkar, tuber och sprayer – som inte hjälper dig att få en glödande hud ändå. Allt du behöver göra är att investera i 100 % ren arganolja som helt enkelt ersätter alla ovanstående produkter.

Denna allt-i-ett hudvårdslösning kan användas som en aftershave-lotion, anti-aging-kräm, läppbalsam, dag- och nattkräm, ögonserum, läppbalsam, icke-kosmetisk fuktkräm med mera. Omfamna minimalism samtidigt som du är på god väg mot strålande skönhet med enbart arganolja.

Du har framgångsrikt prenumererat!
Detta e-postmeddelande har registrerats
ico-collapse
0
Nyss sedda
Topp
ic-expand
ic-cross-line-top