Arganolja för

Hårvård

Används ofta vid behandling av torrt, skadat, matt och strävt hår. Det är inte bara bra för håret och hårbotten, utan används också som ett effektivt balsam.

Använd vår arganolja som en

Naturlig hårolja

Arganolja erbjuder en helt naturlig och kraftfull komplett hårvårdslösning och är ett otroligt effektivt hårserum. Den är rik på vitamin E som bidrar till hårreparation, tack vare dess förmåga att behandla, reparera och föryngra hårskador som resulterar i sprött, torrt, strävt och ohälsosamt hår.

Sådana skador orsakas av användningen av hårfärgning, överflödig hårstyling och olika miljöproblem som bland annat damm, värme och föroreningar.

Upptäck vår

Arganolja schampo

Saramah Argan Shampoo återställer hårets naturliga glans och mjukhet genom att stärka det inifrån. Eftersom schampot innehåller arganolja som huvudingrediens är det den bästa lösningen för tråkigt, torrt, skört och skadat hår, som hår skadat av färgning eller kemikalier.

Saramah Argan Shampoo kan användas som ett vanligt schampo utan att behöva lägga till ett extra steg till din dagliga hårvårdsrutin. Använd den mängd schampo du normalt skulle använda för att tvätta håret. Ju mer du använder Saramah Argan-schampot, desto starkare blir ditt hår på grund av arganoljans närande godhet. Du kommer att märka en drastisk förändring på mycket kort tid.

Lär känna vår

Arganolja balsam

På grund av närvaron av arganolja har Saramah Argan Conditioner en långvarig och positiv effekt på håret, vilket gör det extra glansigt, mjukt och silkeslent. Dessutom ökar dessa fördelar med tiden och deras intensitet ökar till och med vid frekvent användning.

Använd vår arganolja som

Hårstyling

Arganolja är det perfekta valet för hårstyling när du har bråttom. Det är det snabbaste sättet att ge ditt hår omedelbar glans. Den största fördelen är att du förvandlar din envisa man till vackert och lätthanterligt hår. Följaktligen gör Arganolja inte bara ditt hår starkare och mjukare som ett resultat av den övergripande förbättringen av hårets kvalitet, utan du kan också använda den som en snabb hårstylinglösning

Dessutom är denna arganolja rik på näringsämnen och därför kan du också använda den som ett återställande stylingverktyg, till skillnad från de flesta stylingverktyg som innehåller kemikalier och kan orsaka långvariga hårskador. Denna naturliga olja fungerar också utmärkt för att skydda ditt hår från värmerelaterade skador innan du tar till mer drastiska hårstylingstekniker som plattning, permanent och liknande.

Arganolja fungerar inte bara bra i ett schampo, det är också en otrolig och långvarig stylingprodukt som är väldigt enkel att använda som leave-in balsam. Dessutom behöver ditt hår inte ens vara blött för att använda det, till skillnad från vanliga balsam. Gnid bara lite arganolja mellan handflatorna och dra fingrarna genom håret för att fördela det jämnt. Använd inte för mycket; att använda en medelstor mängd möjliggör enkel absorption och har mycket mer effekt. På så sätt får du ett hanterbart hår med en frisk glans

Arganolja som hårmask

Ett bra sätt att använda en större mängd arganolja lite längre är genom en nattbehandling. Detta sätt att ge näring till ditt hår förstärker effekten av oljan för extra volym och glänsande och silkeslent hår, till exempel vid speciella tillfällen.

Allt som denna gör-det-själv-hårmask behöver är en generös mängd arganolja för att massera in i din hårbotten, hår och toppar. Skydda ditt örngott genom att linda in håret i en handduk. Låt oljan dra i några timmar eller hela natten och tvätta håret med ett vanligt schampo nästa morgon. Resultatet är fantastiskt hår, utan de kemikalier som finns i de flesta vanliga hårmasker.

Du har framgångsrikt prenumererat!
Detta e-postmeddelande har registrerats
ico-collapse
0
Nyss sedda
Topp
ic-expand
ic-cross-line-top