Arganolja för

Hand & Nagelvård

Utöver sina andra kosmetiska fördelar (för hår och hud) fungerar organisk arganolja även utmärkt för naglar. Arganolja gör skadade naglar friska igen, den behandlar och föryngrar kluvna naglar och reparerar skadade nagelband. Kort sagt, den erbjuder helt naturlig nagelvård.

Arganolja konserver

Friska nagelband

Det finns flera faktorer som är ansvariga för torra och grova nagelband. En droppe arganolja på varje fingertopp är det enklaste och snabbaste sättet att lösa detta problem. Använd nagelbandssax efter applicering av oljan för knappt synliga och otroligt mjuka nagelband. Arganolja är den idealiska lösningen om du har problem med att trycka tillbaka dina nagelband, den återfuktar och stärker naglarna inifrån och ut.

Arganolja stärker

Sköra naglar

Torra eller undernärda naglar är ofta ömtåliga. Arganolja är full av rika näringsämnen som förbättrar nagelkvaliteten över tid och den kan lösa detta problem. Massera in oljan i naglarna dagligen i några veckor för att stärka dem.

Arganolja kan också hjälpa naglar som spricker eller går sönder när de filas. Mycket svaga naglar eller naglar som har absorberat för mycket vatten är inte starka. Arganolja återställer optimala och balanserade fuktnivåer så att dina naglar inte blir för torra eller för återfuktade. Om du masserar dina naglar regelbundet med en liten mängd arganolja behöver du inte längre oroa dig för nagelfilen.

Arganolja förebygger

Din nagel flagnar av

Arganolja är det bästa sättet att ta hand om elegant manikyrerade naglar. Använd det innan du applicerar nagellack för att förhindra för tidig skada på lacket. Applicera en droppe arganolja på varje torr nagel eller tånagel efter din manikyr eller pedikyr. Låt nagellacket absorbera fukten från oljan så det ser bra ut i flera dagar.

Arganolja är

Rekommenderas dermatologiskt

Det är inte bara effektivt för sköra och ömtåliga naglar, utan rekommenderas även av många hudläkare för att bota och förebygga både nagelbands- och nagelinfektioner. Förutom att bibehålla friska och starka naglar, stödjer arganolja även tillväxten av nya naglar.

Det är ingen överraskning att flera lyxfrisörsalonger, nagelsalonger, hudsalonger och spa satsar på stora mängder ren ekologisk marockansk arganolja. Denna perfekta helt naturliga kosmetika är inte bara extremt lätt att använda, utan erbjuder också många fördelar. Den löser alla problem som kosmetologer och hudläkare stöter på.

Även om du inte har några problem med dina naglar, kan du använda en flaska arganolja till god användning - dina naglar kommer att tacka dig. Om du använder det då och då, eller ännu bättre, regelbundet, kommer du att ge dina naglar all den hälsa och vård de förtjänar. Dessutom är arganolja inte dyr jämfört med andra kemiska kosmetika och nagelbehandlingar.

Du har framgångsrikt prenumererat!
Detta e-postmeddelande har registrerats
ico-collapse
0
Nyss sedda
Topp
ic-expand
ic-cross-line-top