Arganolja för

Hudvård

Från fläckar eller ojämnheter i ansiktet till hudfel, arganolja är det bästa botemedlet för att ta itu med både vanliga och sällsynta hudproblem. Ren arganolja bekämpar även åldrande, akne, torrhet, eksem, finnar och psoriasis.

Arganolja

Fuktighetskräm

Arganolja täpper inte till porerna, och detta till skillnad från fuktkrämer som inte absorberas av hudytan. Oljans lätthet verkar inifrån och behåller fukten, vilket möjliggör snabb absorption för att återställa hudens naturliga fuktnivåer.

Bra

För alla hudtyper

Arganolja passar alla hudtyper och fungerar exceptionellt bra för alla. Torr hud är benägen att flagna och klåda. Arganolja kommer till undsättning med sina otroliga fuktgivande egenskaper.

Den bästa allround

Helt naturlig kosmetika

Med sitt lyxiga utseende, läckra doft och näringsämnen för huden är arganolja den bästa allsidiga naturliga kosmetikan. Även om det är populärt bland tonåringar, kan äldre människor också ha stor nytta av det, särskilt för att göra huden ljusare och förhindra uppkomsten av rynkor, åldersfläckar, solfläckar och missfärgning av huden. Säg adjö till åldrande och livlös hud för gott med arganolja!

Arganolja för en komplett

Naturlig anti-rynkbehandling

Om rynkor är ditt bekymmer och du vill hålla dig rynkfri så länge som möjligt, är arganolja det bästa sättet att minska och bekämpa rynkor. Den har inga biverkningar och ger inga allergiska reaktioner, täpper inte till porerna och gör inte huden torr när du slutar använda den. Endast en mycket liten minoritet är allergiska mot den aktiva ingrediensen i arganolja. Även personer med känslig hud kan använda den utan problem.

Fuktgivande kräm ger ett bra skydd mot rynkor. Den är känd för att hålla huden mjuk och smidig och förhindrar att huden torkar ut. Detta är viktigt eftersom det är allmänt känt att torr hud åldras för tidigt och rynkor. Arganolja är en naturlig fuktighetskräm som absorberas av huden. Den är full av antioxidanter; ju oftare du använder det, desto mer antioxidanter får din hud.

Du har framgångsrikt prenumererat!
Detta e-postmeddelande har registrerats
ico-collapse
0
Nyss sedda
Topp
ic-expand
ic-cross-line-top