Arganolja för behandling av

Hårproblem

Dåliga hårdagar orsakas ofta av skört och burrigt hår, mjäll, torr hårbotten, skadade hårceller, otillräcklig blodcirkulation, kluvna toppar eller en kombination av dessa faktorer. Arganolja löser de flesta av dessa problem.

Arganolja för behandling av

Skört och burrigt hår

Arganolja behandlar torrt, strävt och oregerligt hår och förhindrar hår från att gå sönder, tunnas ut och krusas. Skört och burrigt hår är benäget att hårbrott, vilket resulterar i håravfall. Arganolja mjukar upp hårets nagelband genom att tränga djupt in i hårfibrerna och lämnar ditt hår slätt, mjukt och glänsande.

Arganolja för behandling av

Kluvna toppar

Undernäring, UV-skador, brist på fukt och för mycket styling orsakar kluvna toppar. Arganolja behandlar mirakulöst kluvna toppar genom att återställa hårets hälsa. Den återupplivar håret genom att ge näring och återfuktning med välbehövliga fettsyror och vitaminer.

Arganolja för behandling av

Håravfall

Arganolja är en av de mest effektiva traditionella och naturliga läkemedlen för håravfall, för friskt hår och hårbotten på grund av den näring den ger. Att massera arganolja i hårbotten minskar håravfall genom att återfukta och ge näring till hårbotten, förbättra cirkulationen och ge näring till hårsäckarna.

Du har framgångsrikt prenumererat!
Detta e-postmeddelande har registrerats
ico-collapse
0
Nyss sedda
Topp
ic-expand
ic-cross-line-top