Hur man använder arganolja för ansiktet

Du kan använda arganolja – ensam eller i kombination med en fuktkräm, som sminkbas under dagen och som en intensiv E-vitaminbehandling över natten.

  • Rengör ansiktet ordentligt med Rhassoul-lera eller en mild rengöring. Torka den torr med en handduk tills den är fuktig
  • Häll 1-2 droppar arganolja på handflatorna och använd fingertopparna för att applicera små mängder i mjuka cirkulära rörelser på ansiktet, halsen och övre delen av bröstet
  • Låt din hud absorbera det i 1-3 minuter innan du applicerar makeup
  • Upprepa ovanstående innan du går och lägger dig för en glödande hud nästa morgon

Notera: Applicera alltid arganolja på fuktig, inte torr hud för att täta in fukt.

Hur man använder arganolja som en naturlig fuktkräm

Lite 100% ren organisk arganolja räcker långt. När du har rengjort din hud, värm en enda droppe av oljan i handflatorna. Applicera den på ditt ansikte och hals i cirkulära rörelser. Du kan behöva öka mängden på natten, under vintern och torrt klimat för extra återfuktning och skydd.

Hur man använder arganolja som ögonfransbalsam

Värm en droppe arganolja mellan fingrarna och gnugga den försiktigt på dina fransar. Om du har en ren mascarastav, använd den för att kamma igenom dina fransar och fördela oljan jämnt. För bästa resultat, gör detta innan du går och lägger dig. Du kommer att njuta av fylligare fransar och kan till och med bli av med din dyrbara mascara!

Hur man använder arganolja för läpparna

Flagande eller alltför grova läppar behöver lite extra öm kärleksfull vård. Exfoliera och återfukta denna tunna hud med en enkel gör-det-själv-skrubb. Blanda bara några droppar arganolja med fint farinsocker och massera in det lätt på läpparna innan du sköljer av det.

Du har framgångsrikt prenumererat!
Detta e-postmeddelande har registrerats
ico-collapse
0
Nyss sedda
Topp
ic-expand
ic-cross-line-top